lauantai 8. lokakuuta 2016

1.10-4.10 Salt Lake City
Lauantaina nelisen tuntia ajeltiin Nevadan suola-aavikoita halkovia mootoriteitä pitkin. Niin paljon oli satanut että muutamassa paikassa oli valtavia vesialueita vaikka navigaattorin mukaan piti olla aavikkoa. Iltapäivällä saavuttiin Brendan luo, oli kuin olisi tultu kotiin.

Sunnuntaina katsottiin kaksi tuntia jumalanpalvelusta, sen jälkeen baseballia ja Osmond showta.
Ruokana oli Tacoja joiden päällä oli juustoa ja jauhelihaa.

Maanantaina luovutettiin Nissan Altima Hertziin klo 10:00 aikoihin, matkaa oli kertynyt 2538 mailia eli vähän yli 4000 km. Sää oli sateinen ja lämpöä oli vain +11C. Säiden suhteen meillä oli käynyt uskomattoman hyvä tuuri. Syksy oli ollut poikkeuksellisen kuiva, lämmin ja aurinkoinen.
+36C oli sopiva lämpötila kun löhöiltiin uima-altailla. Iltapäivällä haimme Paulin töistä ja menimme syömään buffet-ravintolaan. Siellä pöydät notkuivat kaikenlaisia herkullisia ruokia. Hinta 15$ per nuppi oli tarjontaan nähden edullinen.

Tiistaina aamuyöstä klo 04:28 Paul ja Brenda heittivät meidät lentokentälle. Matka lentokentälle kesti 46 minuttia. Lento kohti Chicagoa lähti ajallan klo 07:00, lento kesti n. 3 tuntia.
Perillä suunnistimme sujuvasti terminaalista 3 terminaalin 5. Siellä jouduimme odottamaan aika kauan ennen kuin SAS:n tiski aukesi 16:45. Lentoa odottelimme Loungessa pikku purtavien ja juomien kera. Hyvissä ajoin enen klo 21:00 siirryimme lähtöportille. Lento Tukholman kautta -Helsinkiin sujui ilman ongelmia vaikko kone Helsinkiin lähtikin 20 min myöhässä. Auto oli ensimmäistä kertaa Flyparkissa, tekstarilla piti lähettä 1 ja oma nimi. Auto tuli kuuden minutin odottelun jälkeen noutamaan meidät pysäkiltä 10.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti